Égre néző lány

Üdv kedves olvasó! Te most egy felhőmániás lány oldalán jársz, aki imádja az eget és a felhőket. Fő hobbim a felhők fotózása, mindenféle formában, legyen az akár pamacs, fátyol, vihar, vagy bárányfelhő. Emelett egyetemre járok, közgazdásznak kézülök a BGE-n. A blogon a mindennapjaimat, gondolataimat és főleg a felhős képeimet találod. Jó nézelődést :)

 
Csevegő

Szabályzat: Véleményedet kultúráltan fogalmazd meg, ha pocskondiázol, törlés lesz a jutalmad. Cserét itt tudsz kérni, bárkivel szívesen cserélek :) A nevem Hikori, annak hívjatok, a kedves szerkesztő vagy cserém megszólítást kerüljétek légyszíves.

 
Gondolatok
Friss bejegyzések
2017.05.26. 11:57
2017.05.19. 11:52
2017.05.15. 10:40
2017.05.03. 10:42
2017.04.26. 16:38
Friss hozzászólások
 
A design a Sam and Aemy Design munkája!
A felhők felett mindig ragyog az ég

Vonulnak a bárányok

2017.04.25. 18:23, Hikori

Azt kell hogy mondjam, hogy ismételten nem usszátok meg az újabb adag felhős képeket, mert hamár jó idő van és ha van felhő akkor bizony van kép is. /Hülye megfogalmazás volt, tudom/

 

 

#clouds☁️

Hikori (@hikori94) által megosztott bejegyzés,

Ezt a hármat még tegnap este az egyetemről hazafele jövet készítettem. Amúgy azért másabbak mert egy-kettőre raktam egy instás szűrőt, kíváncsiságból, hogy mi lesz az eredmény. Szerintem nem lett rossz.

Mindenáron jobbnak lenni

2017.04.23. 17:41, Hikori

Sosem értettem mi a jó a versengésben. Általános és középiskolában kimondottan utáltam azokat a játékokat amik a versengésről szóltak. Soha nem fogom elfelejteni azokat a tesiórákat, ahol a játékok elején leszögezte a tanár, hogy amelyik csapat nyer, az kap egy potyaötöst, a vesztesek meg semmit. Világéletemben nem voltam jó tesiből és ha spontán miattam lett elveszítve egy meccs, én voltam a szemétláda a béna stb. Huh, mekkora hálát adtam az égnek, amikor 10.-től kezdve könnyített tesis lettem a betegségemnek köszönhetően /Még az epilepsziának is voltak előnyei :D/ Nem voltak jó élményeim ezzel az egésszel kapcsolatban, de úgy gondoltam így lassan 23 éves fejjel megszabadulok ettől a kicsinyes mániától, de rájöttem, ez nem így van.

A csoporttársam, akivel több közös órám is van, valahogy feltűnően szeretne lenyomni, mint aki mindenáron az első akarna lenni kettőnk közül. Ha nekem valami nehezen megy, máris közli velem ez neki full könnyű, ha azt mondom nekem több nap kell egy nagyobb anyagrész megtanulásához, neki csak egy nap elég. Eléggé idegesítő ezt hallgatni, főleg hogy nekem az elmúlt hónapokban sikeresen összesett a koncentrációm édesanyám egészsége miatt és ezt az első zh időszak eléggé megsinylette.

Azt még megértem, hogy a mai kapitalista világban számít a jobb hely hogy egy állás megpályázásnál is azt fogják választani, aki jobb mint a másik, de a hétköznapi, társas kapcsolatokban mégis  mi a tökömet ér el az ember azzal, hogy állandóan próbálja túlszárnyalni a másikat? Arra senki sem gondol, hogy bármikor fordulhat a kocka és az aki most fent van, az akár pofára is eshet?

Szívem szerint megmondanám a csoporttársamnak, hogy attól mert most ő a jobb és jobban áll jelenleg az életében mint én, az még nem azt jelenti, hogy ez mindig is így lesz. Kár egymást előzgetni, mert mindig minden változik és semmi sem örök. Az a röhej, hogy akik mindig megpróbáltak megelőzni vagy nekem bizonyítani, hogy húú de jobbak mint én, most ugyanott ha nem hátrább állnak mint én jelenleg. Akkor most a versengésnek volt értelme? Nos, konkrétan semmi.

Annak több értelmét látom, ha az ember saját magával versenyez. Ha apránként túlszárnyalja önmagát, leküzdi a hátrányait, és kihozza magából a lehető legtöbbet. Ha saját magát múlja felül, azzal több mindent ér el, mintha másokat próbálna mindeáron legyőzni.

Felhős képek

2017.04.22. 19:10, Hikori

Érdemibb friss gyanánt hoztam nektek pár felhős képet amit feltöltöttem instagramra. Majd még szemezgetek a kb 100 kép közül, addig is jó nézegetést ehhez a hat darab képhez :)

 

Hikori (@hikori94) által megosztott bejegyzés,

A történetem

2017.04.22. 11:17, Hikori

Nem is tudom már hány változtatást is élt meg ez a blog, megélte már egy-két sötétebb korszakomat, volt, hogy kitöröltem volna az egészet, volt, hogy fel se néztem ide, de aztán visszatértem újra és újra. Most is ítt vagyok megint, jó pár hónap kihagyás után, tiszta lappal, új külsővel.

Szóval, üdvözlet régi és új olvasóim! Hikoriként tevékenykedem már lassan 8 éve a gportalon, sokszor próbáltam ledobni ezt a régi nicknevet, de már annyira hozzámragadt, hogy nincs szívem megválni tőle. Azért vágtam bele ismét a blogolásba mert egyrészt hiányzott, másrészt úgy éreztem ideje lenne megmutatnom milyen is az életem. Szeretném megismertetni az emberekkel milyen epilepsziásként élni, milyen volt megélni a családon belüli erőszakot, és milyen volt túllépni egy pánikrohamon. No nyugi, nem a világmindenség fájdalmáról fogok nektek karattyolni több bejegyzésen keresztül. Mindezt csupán azért szeretném nektek elmesélni, hogy a hasonló sorstársaim tudják nincsenek egyedül, akiknek meg ez mind ismeretlen megértse az én szemszögemen keresztül. Néha visszabarangolok a múltban, néha cikkek formájában fogok róluk beszélni. 

Ja, és amivel lehet egy időben az agyatokra fogok menni az a sok felhős képem lesz. Nemrég találtam erre hobbimra, ami köszönhetően a jó időnek /Tudom hogy most nincs, trolltavasz van/ egyre inkább kezd kibontakozni.  Régebben is fotozgattam már felhőket a régi rossz kamerájú telefonommal, de mióta megkaptam az új kedvencemet ami már jobb minőségben készít fotókat, már szinte mániám lett ez az egész. Legalább már 100 képet csináltam, úgyhogy lesz mivel elárasztani az oldalt ilyen szinten. Sorry, nem usszátok meg :D

Ennyi lenne a bevezető, hamarosan írok majd bejegyzéseket, hozok képeket és mindenféle más finomságot :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!