Égre néző lány

Üdv kedves olvasó! Te most egy felhőmániás lány oldalán jársz, aki imádja az eget és a felhőket. Fő hobbim a felhők fotózása, mindenféle formában, legyen az akár pamacs, fátyol, vihar, vagy bárányfelhő. Emelett egyetemre járok, közgazdásznak kézülök a BGE-n. A blogon a mindennapjaimat, gondolataimat és főleg a felhős képeimet találod. Jó nézelődést :)

 
Csevegő

Szabályzat: Véleményedet kultúráltan fogalmazd meg, ha pocskondiázol, törlés lesz a jutalmad. Cserét itt tudsz kérni, bárkivel szívesen cserélek :) A nevem Hikori, annak hívjatok, a kedves szerkesztő vagy cserém megszólítást kerüljétek légyszíves.

 
Gondolatok
Friss bejegyzések
2017.05.26. 11:57
2017.05.19. 11:52
2017.05.15. 10:40
2017.05.03. 10:42
2017.04.26. 16:38
Friss hozzászólások
 
A design a Sam and Aemy Design munkája!
A felhők felett mindig ragyog az ég

Két vizsga között

2017.05.15. 10:40, Hikori

Az egyetemnek azt hiszem egy hátránya van, hogy ha jön a zh és vizsgaidőszak akkor az ember ideje kb a nullára redukálódik. Ráadásul sík ideg voltam a zh időszakban, mert nagyon reménykedtem abban, hogy meglesz a pénzügy-számvitel 1 tárgy ami lekopogom elsőre sikerült. A statisztikát már nem kommentelem az lehet javító vizsgás lesz, a többi meg... Hát majd kiderül. De így hogy sikerült a psz1 már csak a pénzügyeket kell kilőnöm és akkor már valamelyest megnyugodtam. Persze a többit sem akarom elhanyagolni, amit lehet meg akarok csinálni. Bár az biztos a csoporttársam kimondottan boldog lenne ha buknám a többi tárgyamat

Alapjáraton véve sosem értettem, egyesek miért akarják úgy kompenzálni a kisebbségi komplexusukat, hogy másokat próbálnak lekörözni vagy elnyomni. A csoporttársam pont az utóbbi kategória csak ezzel az a gond, hogy már kellő képpen ismerem a fajtáját ahhoz, hogy tudjam hogy kell leszerelni az ilyet. Köszönet érte annak a csodás lelki terroristának akivel 8 évig élhettem. 

Még múlt héten a statisztika vizsga előtt futottam össze vele és volt akkora szerencsém, hogy vele is vizsgázhattam. Előtte még elugrottam a számvitel tanszékhez hogy megnézzem mikor van a psz1 megtekintés. Felhívtam anyát, hogy szóljak neki pénteken bemegyek amit ez a drágaság is persze hallgatott. Én megmondtam anyának, hogy vagy így vagy úgy de megcsinálom a psz1-t ha most akkor most ha nem akkor javítóvizsgával vk-val mindegy, de ebben a félévben meglesz. A többit is meg fogom oldani, amennyire az erőm engedi. Erre a csoporttársam már beleszólt a beszélgetésbe hogy ő segít bizony bizony segíteni fog. Aha... Én meg hülye vagyok mi?

- Ó ne aggódj úgy el tudom majd neked és a hugomnak magyarázni az anyagot hogy ugyan meg nem értitek, de biztosan átmentek minden vizsgán. Ismerek jó pár trükköt.

- Köszike, de nem fárasztanálak vele, van/lesz neked még ép elég gondod bajod.

Nem magával a segítségnyújtással van a bajom. Hanem a szándékkal ami mögötte van. Egyszerűen érezhető rajta hogy csak azért akar "segíteni" hogy te érezd magad hülyének ő meg egy zseninek. Még ha kértem is tőle egyszer-kétszer hogy magyarázzon el egy-két dolgot, annak mindig az lett a vége hogy nem értettem ugyanúgy semmit sem, de még tele is lett hordva a fejem mindenféle hülyeséggel. Hamar leesett, hogy valójában sosem segít csak önmagát fényezi és burkoltan érezteti veled, hogy egy hülye vagy. Hát köszönöm szépen de ebből én nem kérek.

Az elutasítás után már nem volt olyan barátságos és el is sietett a vizsga után nem várt meg. Nagyon remélem, hogy szeptemberben már nem nagyon fogok vele találkozni, mert kellően emlékeztet anyám párjára és annak nincs jó vége ha én előveszem azt a stílust amit vele szemben használtam amikor végleg betelt a pohár

De hogy valami vidámabb is legyen, ismételten hoztam nektek felhős képeket. Ebben van bárányfelhő, egy fátyolfelhős és van egy amiben vihar és bárányfelhő találkozik bár az nem lett egy szépség mert belelóg mindenféle pózna és vezeték, meg épület de ebben a tempós időszakban sajnos nincs idő alkalmas helyet keresni. 

 

#clouds☁️

Hikori (@hikori94) által megosztott bejegyzés,

Hamarosan jelentkezem, addig is jók legyetek!

Még nincs hozzászólás.
 

Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!