Égre néző lány

Üdv kedves olvasó! Te most egy felhőmániás lány oldalán jársz, aki imádja az eget és a felhőket. Fő hobbim a felhők fotózása, mindenféle formában, legyen az akár pamacs, fátyol, vihar, vagy bárányfelhő. Emelett egyetemre járok, közgazdásznak kézülök a BGE-n. A blogon a mindennapjaimat, gondolataimat és főleg a felhős képeimet találod. Jó nézelődést :)

 
Csevegő

Szabályzat: Véleményedet kultúráltan fogalmazd meg, ha pocskondiázol, törlés lesz a jutalmad. Cserét itt tudsz kérni, bárkivel szívesen cserélek :) A nevem Hikori, annak hívjatok, a kedves szerkesztő vagy cserém megszólítást kerüljétek légyszíves.

 
Gondolatok
Friss bejegyzések
2017.07.02. 12:08
2017.06.25. 21:25
2017.06.16. 15:44
2017.06.14. 15:59
2017.06.08. 12:26
Friss hozzászólások
 

A felhők felett mindig ragyog az ég

Egy szusszanásra

Szép szép az egyetemista élet, de ahogy ránéztem most az adózási anyagra enyhén elsápadtam. Hát nem erre a vizsgára fogom azt mondani hogy a legkönnyebb volt az hótziher. De ami azért jó hír, hogy a közgazdaságtan 2 is kilőttem sikeresen úgyhogy azzal véget is ért a mikro és makro tárgyalása. Jeee. Örülök neki, hogy ezen túl vagyok és nagyon remélem nem kell többet senki mással összedolgoznom olyan szinten hogy közös előadást, házidogát vagy hasonló baromságot kell készítenem. Nem azért mert nem lennék csapatjátékos, csak akkor amikor hülyékkel kell együttdolgozni hát az egy kicsit kiábrándító. Főleg hogy köztük van a már sokszor említett csoporttársam is, akiből már határozottan elég volt egy tanévre.

Az a poén ebben az egészben, hogy egy jó fél évig el tudta előlem rejteni ezt a fensőbbséges, mindenkit lenyomok énjét /vagy én voltam hülye és nem vettem észre elsőre/ és azt is mondhatjuk az első félév végéig egész normális volt. Aztán bekattant nála valami és mire észbekaptam már csak azt láttam, hogy mindenkit engem is beleértve megpróbál elnyomni. Mondjuk az az egészben a nevetséges, hogy nekem valahogy nagyon szereti bizonygatni vagy tudatni, hogy ő az ász kettőnk közül. Mint aki mindenáron versenyezni akar olyas valakivel aki "hátrányban" van vele tanulmányi szempontból a betegsége miatt. Jó példa erre amit közgáz vizsga után akart produkálni

- A tanárnő annyira akarta, hogy menjek szóbeli vizsgára de nekem már elég volt. Csak sajnálom, hogy hármas lett. A közgáz beleszámít a diplomajegy átlagba ugye?. 

- A mikro és a makro átlagát nézik. Az neked hármas lesz.

- Kár. Egy négyes jobban nézett volna ki, mint egy hármas vagy egy kettes.

- Fix. De tudod, tök mindegy, hanyasra végzel. Az a lényeg, hogy meglegyen a diplomád, legyen nyelvvizsgád és nyelvtudásod és munkatapasztalatod. A munkáltatót nem azt fogja megnézni hanyas lett a diplomád hanem Sprechen Sie auf Deutsch vagy Do you speak English? Vagy akár mindkettő. Hogy a tapasztalatról már ne is beszéljünk.

Már csak röhögni tudok az ilyesmin, de azért ez egyben fárasztó is. Mintha egy ovodás akar veled versenyezni, de komolyan. Másodévtől már jobb lesz, mert ha minden igaz munka mellett akarja majd folytatni az egyetemet, annyira el akar már szabadulni otthonról. Azon se csodálkoznék, ha levelezőre vált és úgy rakja le. Akkor már nem hiszem, hogy fogok vele találkozni.

És most felkerekedek adózást tanulni. Boldogság. Azért ha vége lesz ennek a vizsgaidőszaknak majd már érdekesebb dolgokat is szeretnék hozni, csak persze ki kéne találnom hogy mit. Ja és persze jönnek a felhők is, de most kicsit el vagyok havazva >.<

2017.05.19. 11:52, Hikori Vissza a bloghoz
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.06.08. 12:59
Hikori

Az fix, az adózás szerencsére sikerült, úgyhogy a tanárokra egy szavam sem lehet :) Az IFO alatt az idegenforgalmi szakirányra gondolsz? Én a PSZK-n vagyok pénzügy-számvitelen, és majd számvitel szakirányra szeretnék menni, ha minden igaz ott már azért annyi csapatmunka nem lesz. Amúgy nem is a csapatmunkával van a bajom, 1. félévben szerettem együttdolgozni egy lánnyal, akivel házidogát kellett csinálnunk, de akikkel most idén kerültem össze hát azt inkább nem kommentálom. :D

Idézet
2017.05.24. 16:06
Meow

A jó öreg BGF (E) :D Ne aggódj az adók miatt, a két tanár ugyan szigorú és a zh/ vizga sem a legegyszerűbb de normálisan fel fognak rá készíteni :) Viszont van egy rossz hírem.. ha IFO szakirányos leszel akkor még nagyon sok közös feladatod lesz :/ Kitartás! :) 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony